10 tips om getrouwde vrouwen te vinden en te verleiden

Dus, je hebt een vrouw ontmoet met wie je echt wilt slapen, maar ze is getrouwd. Geen zorgen! Als je getrouwde vrouwen wilt verleiden, hoef je je nergens voor te schamen. Uiteindelijk is het uiteindelijk haar beslissing, toch? Er zijn een hoop positieven om met andere mannenvrouwen te slapen. Sex zonder verbintenis, geen data om geld aan uit te geven, ze is voornamelijk geïnteresseerd in jou alleen voor seks, enz ..

10 tips om getrouwde vrouwen te vinden en te verleiden

1) De beste manier om getrouwde vrouwen te verleiden is om te kijken in bars met een “ouder” publiek. Waarom zou een getrouwde vrouw zonder haar man gaan drinken als ze niet geïnteresseerd is om een ​​andere man te ontmoeten?

2) Behandel het feit dat ze getrouwd is als een “non-issue”. Zorg ervoor dat u alleen geïnteresseerd bent in seks, en dat haar echtgenoot het nooit zal weten omdat u geen relatie zoekt.

3) Houd gespreksonderwerpen over de kwestie bij de hand: Sex! Je hoeft niet overdreven seksueel te zijn, maar probeer haar sexy en gezocht te laten voelen. Getrouwde vrouwen houden van aandacht van andere mannen omdat hun mannen ze vaak als vanzelfsprekend beschouwen.

4) Doorzoek websites als Adult Friend Finder voor vrouwen die op zoek zijn naar seks. Dit is de gemakkelijkste manier om het te doen, maar het is niet zo leuk als uitgaan en een nietsvermoedend doelwit krijgen.

5) Behandel elke getrouwde vrouw alsof ze alleenstaand, jong en sexy is. Dit is wat ze van een man willen. Waarom gaan zoveel oudere vrouwen voor cosmetische chirurgie? Omdat ze naarmate ze ouder worden hun zelfrespect kwijtraken. Zorg dat ze zich goed voelen.

6) Als je op hetzelfde kantoor als haar werkt, maak je haar uit voor de lunch, ga je dichter bij haar staan, net zoals zij alleenstaand was. Wees voorzichtig!

7) Nodig je gehuwde doelwit bij je thuis uit voor een onopvallende reden (een “vriendelijke” koffie?). Dit zal haar isoleren en ervoor zorgen dat ze zich meer op haar gemak voelt om zich te openen. Leid het gesprek langzaam naar seksuele wateren. Nogmaals, wees voorzichtig als je met haar samenwerkt.

8) Werkfeesten zijn geweldig voor het verleiden van getrouwde vrouwen! Zoals we allemaal weten, brengt alcohol de waarheid naar boven. Als ze gaat vals spelen, doet ze het met een beetje hulp uit de wijnfles!

9) Word lid van een swingerscommunity. Moet ik meer uitleggen?

10) Mijn favoriet … Benader vrouwen met kinderen in supermarkten, winkelcentra, coffeeshops, enz. Het laatste waar ze aan zal denken, is een aanpak van een man. Wees subtiel, vraag haar om een ​​kop koffie. Als ze gemakkelijk met je meegaat, is het een teken dat ze haar dagelijkse sleur wil breken en nieuwe mensen wil ontmoeten. Na een kop koffie, ga verder en vraag haar om een ​​”vriendelijke” drank, en neem het van daar. Dit is waarschijnlijk de moeilijkste, maar meest opwindende manier om andere mannenvrouwen te verleiden.Source by Andrew Lore

Comments are closed