Dameskleding die u kan helpen er slanker uit te zien

Velen van ons voelen zich een beetje zelfbewust van ons lichaam en wensen dat we een paar kilo zouden kunnen verliezen. Maar de manier waarop u zich kleedt, heeft een grote invloed op hoe u eruitziet en de kleding van de juiste dames draagt, kan visueel pond verliezen zonder zelfs maar in de sportschool te stappen.

Er zijn twee belangrijke aspecten om er slanker uit te zien en kleren te dragen die echt flatteren. De eerste is om kleding te kiezen die het lichaam als geheel verlengt en afslankt, de tweede is om kleding te dragen die delen van het lichaam verbergen en verbergen die onevenredig groter zijn dan de rest. Door het geheel van je lichaam in proportie te laten lijken, zal je er automatisch slanker en meer gestroomlijnd uitzien.

Veel mensen houden zich religieus aan zwarte kleding om er slanker uit te zien, maar er zijn ook tal van andere alternatieven waarmee je er slanker uit kunt zien. In feite kan elke kleur van kleding er geweldig uitzien als u de juiste stijl kiest voor uw lichaamsvorm. Als je moeite hebt om uit de buurt van zwart te komen, probeer dan navy, dark purple of donkergrijs, dit zijn allemaal veelzijdige en afslankalternatieven.

Een van de geheimen van dunner lijken is om kleding te kiezen die perfect past. Terwijl je misschien denkt dat flodderige kleding uitpuilende bultjes kan verbergen, laten ze je er eigenlijk groter en omvangrijker uitzien. Kleren die te strak zijn, zijn ook niet zo vleiend omdat ze de neiging hebben om te laten zien en lelijke bulten veroorzaken en een bobbelig silhouet geven.

Je kunt de aandacht vestigen op een ronde buik door het dragen van empire-lijntoppen en jurken. Als je grotere heupen en dijen hebt, kies dan voor een lijnrokken of jurken of een bootcut-broek, waardoor je heupen er kleiner uitzien. Je moet ook letten op de lengte van rokken en jasjes. Alles dat eindigt op een betrouwbaar groter deel van het lichaam zal de aandacht vestigen op dat gebied. Zonder dat je geweldige benen hebt, vermijd je hele korte rokjes in plaats daarvan, kies je voor knielengte of zelfs iets eronder voor een flatterende look.

Als je grote armen hebt, kies dan kledingstijlen van vrouwen met armen of draag een lichtgewicht jasje of vest over korte mouwen en jurken.

Er zijn veel manieren waarop je je lichaam langer en slanker kunt laten lijken. Als algemene regel geldt dat alles wat een verticale of diagonale lijn over het lichaam creëert, een slankmakend effect zal hebben. Zoek naar kleding met verticale of diagonale strepen of jurken met verfraaiing of details die diagonaal over de jurk lopen. Zorgt voor modieuze dames die het beste uit verticale lijnen halen, waaronder v-halzen, lange jassen of vesten die open worden gedragen en lange sjaals en kettingen die naar beneden hangen.

Wees niet bang om kleur en patroon te gebruiken. Op de juiste plaats kunnen kleur en patroon bijdragen aan het algehele slankmakende effect van een outfit. Draag lange gekleurde sjaals of kettingen en markeer uw favoriete gebieden met behulp van kleur. Een felgekleurde oversized clutch kan ook een afslankend effect hebben.

Wat u ook kiest om te dragen, vergeet niet dat damesmode altijd leuk en comfortabel moet zijn om te dragen. Draag altijd vrouwenkleding die je een goed gevoel geeft over jezelf. Wees niet bang om nieuwe looks uit te proberen, probeer gewoon vast te houden aan de stijlen die je echt flatteren.Source by Adrian Addison

Comments are closed