De Essentials kennen voor het kopen van herenschoenen

De meeste jongens die voor nieuwe schoenen winkelen, hechten veel meer belang aan comfort en functie voor hun schoenen dan vrouwen. Dit betekent niet dat stijl geen rol speelt voor mannen, maar het feit is dat de meeste jongens geen oncomfortabele schoen kopen omdat het er misschien goed uit ziet of in stijl is. Diezelfde mannen maken echter de fout om te denken dat schoenen niet zo belangrijk zijn omdat ze niet kunnen worden gezien. Hoe dan ook, ze hebben ongelijk.

Afgezien van het paar sneakers, elke man die ik ken, kan elke man beter een paar schoenen in zijn garderobe hebben. Ze zijn een glimmend paar kledingschoenen; een comfortabel paar sneakers; een paar opvallende laarzen; en ten slotte een dagelijks paar casual kleding schoenen. Hier is de lijst met de top vier essentiële schoenen die alle mannen moeten bezitten:

  • Casual schoenen – Je wilt altijd een schoon paar casual schoenen om te dragen voor die alledaagse gelegenheden waar je je niet voor verkleed, maar je doet het ook niet willen lijken op slob. Het zijn de schoenen die je met een spijkerbroek zou dragen. Je wilt dat ze comfortabel zijn, maar professioneler dan sneakers. Ik raad een goed paar zwarte of bruine instappers of veterschoenen aan. Ik vind ze leuk vanwege hun veelzijdigheid met het soort kleding dat je ermee kunt dragen.
  • Werkschoenen – Als het gaat om mens zijn, is niets belangrijker dan een goed, stevig paar werkschoenen. Van alle dingen die je zoekt in een goede boot, de kwaliteit van hoe het gemaakt is en hoe comfortabel ze nummer één en twee in die lijst moeten zijn. Het is het beste om een ​​paar verschillende paren van verschillende bekende merken uit te proberen om te beslissen welke het beste bij uw specifieke behoeften passen. Als u bijvoorbeeld veel buiten aan het werk bent, kunt u opstarten met een stevig loopvlak en een dikke zool om uw voeten te dempen.
  • Kledingschoenen – Elke man moet minstens één paar hele mooie kledingschoenen bezitten. Je weet nooit wanneer je ze nodig hebt. De beste zijn altijd eenvoudig en passen gemakkelijk bij je kleding. De meeste mode-experts zingen de lof van het gaan met lakleder. Het enige waar u altijd rekening mee moet houden wanneer u kledingschoenen draagt, is ervoor te zorgen dat ze overeenkomen met al het andere dat u draagt. Als je broek of jas grijs, zwart of blauw is, draag je best zwarte schoenen. Bruine schoenen moeten met aardetinten worden gedragen.
  • Sportschoenen – U wilt een paar sportschoenen die uw voeten en enkels voldoende ondersteunen om letsel te voorkomen, maar ze moeten ook comfortabel zijn om te dragen gedurende lange perioden. De maat van de schoenen is erg belangrijk dus neem de tijd om je voeten correct te meten, zodat je de juiste maat krijgt. Vraag om hulp als u niet zeker weet hoe u dat moet doen. Veel sportschoenen zijn nu speciaal gemaakt voor een bepaalde sport dus kies de jouwe die bij jouw activiteit past.Source by TL Kleban

Comments are closed