Herenmode – Hoe kies je je modieuze horloge?

Als modieus persoon moeten ten minste zes horloges worden voorbereid. Twee voor officiële gelegenheid, respectievelijk in werk en bedrijf in sieren. Eén horloge kan verschillende tijdzones bieden, bijvoorbeeld tijdens een tijdzone-shuttle. Eén horloge is voor buitensportuitrusting. Eén horloge is casual, voor het vrijetijdsleven. Een sieradenhorloge kan sociale gelegenheden ondersteunen. Kies die horloges, er zijn er enkele die op de vereisten moeten letten.

Als eerste moet je de basiskleur krijgen. Vanuit het oogpunt van kleding en sieraden hebben ze allemaal een andere basiskleur. Het merendeel van de blanke mensen de geschikte accessoires tonale het is duidelijk, hoge concentraties van frisse kleuren zoals roze, blauw, paars, enz., Zullen mensen er stralend uitzien, glamour. Terwijl het voor zwarte mensen is, ongeacht hoe het roze en groen als basiskleur moet kiezen. Absoluut wit, zilverachtig, hemelsblauw kan je basiskleur zijn. Hoe zit het met de huidskleur van geel en de squat? Gelieve weg te houden rode, gele kleur, ze zijn niet als je basiskleur. Dus uitgaande van uw huidskleur, kiest u uw eigen basiskleur, deze kan u helpen bij de aankooptafel, rekening houdend met de kleur van het horloge en geschikt voor u.

Het volgpunt is de lichaamslengte. Grootte zal vaak het temperament van een persoon bepalen, dus beschouw lichamelijke vorm ook temperament. De lange figuur zou een grote sterke wijzerplaat moeten uitkiezen, in stijlen van ongecompliceerde, zelfs een Zwitsers leger zoals een soort fenotype. Maar de dunne body van het lichaam zou dunnere wijzerplaten met kleinere wijzerplaten moeten kiezen. Voor het bouwen van algemene kan men gemakkelijke keuze, de occasionele grote horloges kunnen onverschrokken momentum verhogen, en klein horloge kan nederigheid en eenvoudige geest tonen.

Start vanuit basiskleur en je maat, dan kun je volgens de kleur, stijl, waarde, de gelegenheid om collocatie van je kleding uit te werken. Je moet een manier van denken hebben dat kledingstijl altijd meer is dan je horloges. Beoordeel dus je horloge als punt, je zult je geen zorgen maken, je kunt geen geschikt kostuum vinden om bij elkaar te passen, dit soort collocatie kan het beste effect in elkaar brengen.

Maar hoe krijg je dit soort collocatie?

Mechanisch horloge is wat modieuze mannen enthousiast maken. Een historisch horlogemerk, elk jaar introduceerde een nieuw mechanisch horloge, om het modieuze personage tevreden te stellen om het enthousiasme te kijken. Lederen horloge, materiaal van goede lederen streep aannemen waardoor horloge ziet er erg nobel uit. Ze hebben de aandachtige streling van de drager nodig, daarom is leren horloge de meest geschikte elegante mensenkleding. In de kleding op collocatie wordt mechanisch horloge altijd als klassiek beschouwd, met leren strepen die vol van smaak zijn. Maar het kan niet geschikt zijn voor zakelijke kleding die de carrière is van het domein van metaalglanzend horloge.

Maar ook enkele beknopte metalen horloges tonen de geest van eenvoudig en casual. U kunt rasterkleding gebruiken om deze te matchen. Bovendien zijn er enkele nieuwe roestvrijstalen herenhorloges met lederen horlogeband beschikbaar voor vervanging, zodat u kans maakt op het dragen van recreatieve gelegenheden.

Over het multifunctionele sporthorloge, zoals een chronograafhorloge omdat het dynamische ontwerpelement overal, met de beroemde collocatie van sportmerkkleding een modieuzer gevoel kan geven. Maar u kunt ook het elegante sporthorloge in sommige ongedwongen tijden niet beperken tijdens de sportmomenten. Voor die behoefte kun je wilde bontkleding dragen om coördinatie te krijgen.Source by Aaron Liu

Comments are closed