Hoe de maagdelijkheid van een meisje te nemen – een gids voor jongens

Het is niet gemakkelijk om de maagdelijkheid van een meisje te nemen. Het is een zeer gevoelig onderwerp en veel jongens kunnen zich hiervoor schamen. Je wilt de maagdelijkheid van een meisje op een manier nemen die haar een comfortabel gevoel geeft. Ze is van nature nerveus over haar eerste keer, maar je kunt haar een onvergetelijke ervaring geven. Als je dit leest, ben je een vriend, of die speciale jongen in haar leven. Natuurlijk wilt u ervoor zorgen dat uw partner zich op haar gemak voelt als u met haar seks hebt voor 'haar eerste keer'. U bent een persoon die gevoelig is voor haar en een zorgzame persoon is die wil dat zij zich deze eerste keer in een positief daglicht stelt. Met goede bedoelingen, zal je het heel gemakkelijk vinden om gevoelig te zijn voor haar behoeften en haar de eerste keer iets te maken dat ze nooit zal vergeten. Ze zal haar eerste keer nooit vergeten, dus maak er het beste van.

Ten eerste, wees er zeker van dat je meisje iemand is waar je oprecht om geeft. Je zou niet willen dat haar eerste keer iets teleurstellends was voor een van jullie, en als je niet echt om haar geeft, zal ze het voelen en zal ze zich niet helemaal op haar gemak voelen als ze haar maagdelijkheid aan je geeft. Iets anders dat sommige jongens vergeten, is ervoor zorgen dat jullie beiden de wettelijke leeftijd hebben om toestemming te geven voor seks.

Zorg ervoor dat je op elk moment klaar bent om seks te hebben, vergeet dit niet te houden een condoom op je persoon. Hoewel veel meisjes graag hun eerste keer plannen om seks te hebben, gebeurt het meestal spontaan, wat de beste manier kan zijn om een ​​echt romantisch en intiem moment te hebben.

Verwaarloos het milieu niet.

Alleen al omdat de achterbank van een auto voor het eerst een populaire plek is, wil nog niet zeggen dat het een goede is. Je wilt niet dat ze zich ongemakkelijk voelt als ze niet in de juiste positie kan komen of bang is gepakt te worden. Je wilt haar ergens waar ze zich veilig en op je gemak kan voelen.

Ze zal natuurlijk nerveus zijn. Dit is OK. Een beetje alcohol kan wonderen doen om zenuwen te verzachten, maar geen van beiden zou voor haar eerste keer dronken moeten zijn. Dat leidt tot ongemakkelijke seks.

Als je alles klaar hebt voor seks, condooms, een comfortabele omgeving waar je niet gestoord zult worden, wat muziek kunt aantrekken en de stemming kunt instellen.

Begin met veel voorspel, je wilt dat haar zo wordt ingeschakeld dat nerveus zijn niet bij haar opkomt. Je moet niet eens nadenken over penetratie tot ze nat wordt en sterft om seks met je te hebben. Zorg ervoor dat ze genoeg gesmeerd is en zo niet, gebruik wat glijmiddel.

Ga langzaam binnen, de eerste penetratie doet zeer, maar als je het langzaam en voorzichtig doet, zal het haar weinig pijn doen. Wees gevoelig voor haar, zorg ervoor dat ze weet dat ze je kan vragen om te vertragen of te stoppen als het pijn gaat doen, ze heeft je niet nodig, maar ze maakt zich misschien zorgen over het moeten vragen. Vertel het haar van tevoren, zodat ze niets anders hoeft te denken dan zich goed te voelen. Zodra ze gewend is aan het gevoel van jou in haar, kun je beginnen met langzame, oppervlakkige stoten, zacht blijven en haar laten kiezen hoe snel je gaat. Naarmate ze zich meer op haar gemak voelt, zal ze er in geen tijd harder, sneller en dieper naar vragen.

Dat is zo ongeveer alles. Als ze veel pijn voelt, laat haar dan bovenop je komen zodat ze de exacte snelheid en diepte kan bepalen, uiteindelijk zal ze het ritme vinden dat haar het meeste plezier en de minste pijn geeft.

Volg deze tips en je zult herinnerd worden als een gevoelige en zorgzame man die haar voor het eerst iets onvergetelijks maakte.Source by Ethan Steele

Comments are closed