Hoe een vrouw een plezier te doen – in 5 eenvoudige stappen

Een van de moeilijkste dateertaken aller tijden is hoe je een vrouw een plezier kunt doen. Het is heel moeilijk om erachter te komen wat een bepaalde vrouw eigenlijk wil op basis van haar persoonlijkheid. Je kunt een vrouw nooit behagen tenzij je weet wat ze van je willen. Vrouwen verwachten van mannen dat ze weten wat ze van hen verwachten en wat ze willen, maar hoe ze erachter kunnen komen wat ze echt willen? De beste manier is om direct te zijn en een vrouw te vragen wat ze van je verwacht en wil. Maar er zijn een aantal frequente aspecten die van toepassing zijn op bijna alle vrouwen. Lees verder om erachter te komen wat deze aspecten zijn en hoe u een vrouw kunt plezieren.

Zit je in de minor league? – Vrouwen houden van mannen die graag willen leiden, dus als je nog steeds in de minor league zit van mannen die vrouwen altijd op de leidersplaats zetten dan zou je een vrouw nooit kunnen behagen. Leer nu de touwtjes in handen nemen en wees de leider. Vrouwen zijn alleen maar blij met mannen die bijna overal controle over hebben.

Laat haar zich goed voelen – Een van de beste manieren om een ​​vrouw te plezieren is haar goed te laten voelen in uw bedrijf. Wees een probleemoplosser en leer haar te troosten wanneer ze depressief of in een slecht humeur is. Hoe meer goed ze om je heen is, hoe blijer ze zou zijn.

Express love – Door liefde uit te drukken, betekent dit niet dat je hier en daar willekeurig 'ik hou van je' hoeft te zeggen om haar te plezieren maar het met gevoelens uit te drukken. Vrouwen zijn emotioneel in hun ogen en zijn er snel bij om erachter te komen of je het meent of niet. Zeg het daarom niet eens als je het niet meent.

Maak een goede indruk – Een van de beste manieren om een ​​vrouw te behagen is om haar te complimenteren als je voelt dat ze het echt beschrijft. Vrouwen halen vlug complimenteuze dingen op en weten wanneer je het zegt, gewoon om ze een goed gevoel te geven.

Laat haar lachen – Humor is een van de belangrijkste aspecten die elke vrouw bij haar man wil hebben. Je kunt haar gewoon niet plezieren, tenzij je weet hoe je haar kunt laten lachen. Houd altijd een beleefde lijst met grappen bij en gebruik ze naargelang de situatie om haar aan het lachen te maken en haar inderdaad te plezieren.Source by Pushpa Pal Singh

Comments are closed