Hoe een vrouw te wekken – in 4 eenvoudige stappen

De meeste vrouwen zijn vaak geneigd om erg gesloten en beschermend over zichzelf te zijn als het gaat om onderwerpen zoals seks. Elke man wil weten hoe hij een vrouw moet opwinden, maar het is heel moeilijk als de meeste vrouwen de neiging hebben om een ​​passieve houding aan te nemen. Dus hoe te achterhalen of een vrouw klaar is voor seks of niet? Je kunt haar eenvoudigweg niet wakker maken, tenzij ze zich mentaal openstelt voor dit onderwerp. Lees verder om enkele van de beste manieren te ontdekken om een ​​vrouw wakker te schudden en verbluffende resultaten te behalen in bed.

Begin met veelgestelde vragen: vrouwen zijn emotioneel en nemen het altijd langzaam aan en bouwen met de tijd mee. Begin met veelgestelde vragen, zoals one night stands. Vraag haar of ze een nacht eerder heeft gestaan ​​of niet. Als de vrouw zich niet lekker voelt met dergelijke vragen dan is ze nog niet klaar voor seks. Wacht op het juiste moment en moment waarop je voelt dat ze mentaal klaar is. Vergeet niet dat je nooit een vrouw kunt opwinden tenzij haar emoties betrokken zijn.

Kijk wat ze leuk vindt – Vraag haar of ze liever seks heeft op de eerste date of niet. Dit is een van de beste manieren om een ​​vrouw wakker te maken. Vraag haar naar haar ervaringen uit het verleden en hoe vaak zij seks heeft gehad op de eerste date.

Laat haar denken – De beste manier om een ​​vrouw wakker te schudden, is door haar zo vaak en zo vaak mogelijk aan het seksuele onderwerp te laten denken. Breng haar in een mentale film waarin haar gedachten worden gedomineerd door seks en ze begint langzaam opgewonden te raken.

Ontdek wanneer ze klaar is – Als ze wel wordt gedomineerd door seksuele gedachten, zou ze opgewonden raken en zou je een signaal geven of ze is klaar of niet. Dit betekent niet dat ze meteen klaar zou zijn voor seks, maar ze zou zeker klaar zijn om gekust te worden. Kussen is het volgende niveau om een ​​vrouw perfect op te winden. Als ze klaar is om gekust te worden dan is ze hoogstwaarschijnlijk opgewonden en heeft ze haar deuren geopend om met je naar bed te gaan.

Source by Pushpa Pal Singh

Comments are closed