Jurken en accessoires

Wat zijn de verschillen tussen een formele jurk en een semi-formele jurk? Formeel betekent meestal hetzelfde als Black Tie, maar in sommige trendy steden zoals New York of Los Angeles kan het een zwart shirt betekenen, geen stropdas met een smoking. Vrouwen dragen cocktails, lange jurken of elegante avondscheidingen.Semi-formal is het lastigste van alle kledingcodes. Meestal betekent dit dat tuxes niet vereist is, noch lange jurken zijn. Een avondbruiloft (na 18.00 uur) zou nog altijd donkere pakken voor hem dicteren, en een cocktailjurk voor haar. Dagelijkse semi-formele evenementen betekenen een pak voor hem en een geschikte korte jurk of een chic pak voor haar.

Ik heb een kerstfeest en ik wil graag suggesties voor tas en schoenen die goed passen bij een zwartfluwelen mandarin-kraag, Aziatische accentenjurk. Je hebt een zwarte handtas nodig, zeg maar tasmaat, zelfs een handtas. Schoenen, ik zou kleine enkellaarzen met een hak of sandalen met hoge hakken, een strappy schoen, weer met hakken dragen. De kleur van de schoenen en tas moet zilver of zwart zijn.

Een cocktailjurk kan lang zijn of hij kan ook in een mini vallen, natuurlijk moet je de benen hebben om hem te dragen. Als je hem draagt, is een goede panty heel belangrijk, en de hogere hiel helpt om te stoppen. Zwart is een geweldige kleur! Het gaat met alles; een helemaal zwarte outfit is heel chique. Het zal fantastisch lijken om een ​​zwarte jurk, zwarte panty en schoenen te dragen, misschien een beetje hoger dan je normaal zou dragen.

De beste outfit om de opera bij te wonen. Mensen dragen allerlei dingen met de opera, dus je hoeft niet een bepaald ding te dragen, behalve als het een avond is, want dan kleedt iedereen zich af. Je wilt iets slims dragen, voor een klein zwart jurkje als je er een hebt, en als je iets comfortabelers en nog chiquers wilt, draag dan een pak en versier het een beetje met hakken en accessoires. Wat betreft een jurk, ga voor niet een volledige lengte, een eenvoudige cocktail lengte jurk zou perfect zijn. Wat betreft sieraden ga eenvoudig. Een broekpak met een sjaal zou een goede keuze zijn. Alles is in orde om te dragen, zolang het niet de openingsnacht is.

Ik heb deze prachtige, rode satijnen en chiffon knielange jurk gekocht. Ik ben van plan om gouden sandalen en een gouden avondtas te dragen. Ik heb een mooie rode omslag om te gebruiken in de kerk. Ik vind dat je ensemble erg stijlvol klinkt. Zorg er echter voor dat je het goud niet te veel gebruikt. Draag geen grote of dikke sieraden en zeker geen gouden ringen. Houd je sieraden en alle andere accessoires tot een minimum beperkt, want de gouden sandalen en avondtas zullen de aandacht op ze vestigen.

Vergeet niet dat waar je je goed in voelt de juiste outfit voor jou ok is! Mode is wat je wilt dat het is!Source by Victor Epand

Comments are closed