Klassieke dameskleding

Er is veel gesproken over klassieke dameskleren. Klassieke kleding is de nieuwste trend in damesmode. In een rebellie tegen de snel veranderende trends van laat, kiezen dames voor tijdloze klassiekers die vele jaren zullen duren. De schoonheid van klassieke stukken is niet alleen dat ze geweldig zijn voor de toekomst, maar ook dat ze de tand des tijds hebben doorstaan. Het zijn de stijlen die vrouwen graag dragen, vanwege hun vermogen om te vleien, draagbaarheid en stijl. Klassieke kleding hoeft echter niet saai en generiek te lijken. Hoewel de schoonheid van klassieke kleding vaak hun eenvoud is, kunnen ze ook worden aangevuld en gecombineerd met de kleine damesmode voor een echt frisse en trendy look.

De A-lijnjurk

De a-lijnjurk is een zeer populaire en klassieke stijl, omdat het als een vlakkigheid kan dienen. Het is vooral goed voor dames met grotere heupen en dijen die over het gebied scheren en ze camoufleren. De a-lijnjurk is ook ongelooflijk vleiend, hij leent zich voor damesjurken voor allerlei gelegenheden, waaronder zonjurken, avondjurken en dagjurken en cocktailjurken. Deze rode en witte jurk met contrasterende print is een geweldige versie van de lijnjurk die perfect is voor in de zomer en die bij een speciale gelegenheid niet misplaatst zou zijn.

The Shift Dress

De shift-jurk is een nietje in bijna elke vrouwengarderobe en met een zeer goede reden. De schoonheid van de shift-jurk is het vermogen om zich aan zoveel verschillende situaties aan te passen. Het is evengoed geschikt voor gelegenheidskleding, werkkleding of voor de avond. Het is ook verkrijgbaar in zoveel verschillende vormen als de klassieke zwarte mouwloze ronde halsploeg (hierboven afgebeeld) die op veel verschillende manieren kan worden gebruikt voor meerdere looks voor de gedessineerde en bedrukte shift die een echt fashion statement maakt.

De witte blouse of shirt

Het witte shirt of blouse is nog zo'n klassiek kledingstuk dat enorm veelzijdig is. Het zal werken met jeans voor een casual look of op maat broek voor een slimme look voor werk. Of u ervoor kiest om een ​​vrouwelijke of mannelijke stijl van een shirt of blouse te dragen, hangt af van de look die u wilt creëren, maar het totale effect is een eenvoudige, schone, minimalistische stijl. Deze longline pin-tuck blouse heeft een aansluitende pasvorm voor een flatterende look.

The Classic Tailored Black Jacket

Een klassiek op maat gemaakt zwart jack is een ander flatterend stuk dat voor meerdere gelegenheden werkt. Combineer met een zwarte broek of een rok voor op het werk, een mooie jurk voor de avond of een jurk met felgekleurde of gedessineerde schakels voor een gelegenheid van de dag. Een getailleerd jasje is de meest flatterende jasstijl die beschikbaar is en zwart is niet alleen geschikt, maar ook erg afslankend.

Door een kledingkast te bouwen op basis van een paar belangrijke klassieke items, kunt u ervoor zorgen dat u altijd iets te dragen heeft. Je kunt zoveel verschillende looks creëren door slechts een paar klassieke stukken te mixen en matchen en te accessoriseren.Source by Adrian Addison

Comments are closed