Nike Shoes – Thuds creëren in de modewereld

In 1987 werd een nieuwe lijn Nike-schoenen gelanceerd. Deze nieuwe lijn schoenen die de wereld schokte met zijn innovatief geavanceerde luchtzooltechnologie was Nike Air Max. Sinds de introductie is veel veranderd in het oorspronkelijke model.

De campagne begon met de clou: een beetje minder gekwetst. De campagne deed een sterk beroep op de geesten van de mensen met het gebruik van atleten in de promotiecampagnes.

De meeste van de schoenmodellen gebruiken een zachte hiel aan de onderkant die vanaf de zijkant waarneembaar is.

Grote soorten kussens gebruikt waren als volgt –

Air Max2

Waterbuis

Ingezoomde lucht

Tuned Air

In het jaar 1985 werd Dunk gelanceerd als de schoen voor de basketbalspelers. Ze noemden het Nike Dunk SB. Aanvankelijk richtten ze alleen de basketbalspelers. Zelfs de ingebedde technologie was bedoeld om de sportieve kenmerken van de schoen te ondersteunen. In het jaar 1998 werd het dunk-assortiment schoenen opnieuw geïntroduceerd als een mode-icoon onder de jeugd. In vergelijking met de originele schoenen van Nike, werd het Nike-assortiment van Dunk in principe geïntroduceerd als een schoen met een lager profiel. Maar de zool was lichter dan de bovenliggende schoen. Om de Dunk-reeks populair te maken, lanceerde Nike zelfs een programma met de naam “College Colors” -programma's.

De Dunk-reeks werd verder uitgebreid tot Nike Dunks High, Nike Dunks Low en Nike Dunks Mid. De Nike Dunk Highs zijn een mondvol om te zeggen en zeker eyeful om naar te kijken. In vergelijking met de Dunk High Shoe-lijn hebben de Nike Dunks Low en de Nike Dunks Mid-range schoen een streetstyle, maar zeker met een hoge kwaliteit. Als een echte traktatie voor vrouwen introduceerde Nike een exclusieve collectie schoenen die er absoluut sportief, trendy en inspirerend uitzag. Ben je een modeliefhebber en wil je graag ultralook zijn, dan kunnen Nike-schoenen aan je verwachtingen voldoen. De ontwerpen zien er inspirerend uit, maar ze komen met haalbare tarieven waar iedereen kan sissen met een onstuimige blik.

Air Jordans –

Air Jordan wordt ook wel “The Best Shoe Ever” of “MJs” genoemd. Deze lijn schoenen is speciaal ontworpen of Michael Jordan en is naar hem vernoemd. Michael Jordan als professionele speler voor basketbal, zijn naam was zeker de beste merkbekrachtiging. Zelfs nadat Michael Jordan is gestopt met spelen, maar deze schoen in zijn naam is nog steeds erg populair. Nu wordt Michael Jordan verkocht onder het merk Jordan. Dus, het is gekscherend dat Jordan Brand een basketbalspeler heeft vermaard. Het kenmerkende schoenmodel, een variant daarvan, is onlangs ook geïntroduceerd.

Women's Air Jordans: bij de eerste lancering van de Air Jordan-damescollectie, beloofde Nike dezelfde kwaliteit en toewijding te leveren aan dit assortiment dat het had eerder getoond in herenschoenenlijn. De Air Jordan schoenen voor dames waren daar zeker geen uitzondering op. Evenals de mannelijke fans waren de vrouwelijke fans enthousiast over het feit dat ze Jordan Air-schoenen te danken hadden. The Women's Air Jordans wordt geleverd met uiteenlopende collecties en je kunt wat tijd doorbrengen om op internet te surfen naar je favoriete collecties.Source by Andrew May

Comments are closed