Portefeuilles voor vrouwen en hoe ze verschillen van mannen

Lederen portefeuilles behoren tot de meest populaire in zijn soort, voornamelijk vanwege hun duurzaamheid, veelzijdigheid en schoonheid. Inderdaad, de meeste van de iconische, klassieke en meest trendy portefeuilles voor vrouwen zijn gemaakt van leer met accenten. Uiteraard worden portefeuilles ook gemaakt van andere materialen zoals stof, plastic en zelfs metaal, maar het leer domineert nog steeds de markt.

Functie, vorm en mode

Voordat we ingaan op de verschillen tussen portefeuilles voor mannen en vrouwen, moeten we ken de overeenkomsten tussen de twee producten. Op deze manier zijn we beter in staat om de subtiliteiten van portefeuilles te waarderen die zijn ontworpen voor beide geslachten.

Portefeuilles moeten eerst en vooral een praktische functie vervullen. Ontwerpers en fabrikanten van deze producten zorgen voor compartimenten waarin belangrijke objecten zoals munten en valuta enerzijds en creditcards, debetkaarten, rijbewijzen, identificatiekaarten en andere documenten anderzijds kunnen worden opgeslagen. Het is duidelijk dat de grootte van de portefeuille bepalend is voor de kwantiteit en kwaliteit van dingen die er veilig in kunnen worden geplaatst.

De portefeuille moet dan ook in overeenstemming zijn met het persoonlijke gevoel voor esthetiek van degene die het gebruikt – vorm en mode. Portefeuilles voor vrouwen, hetzij in stoffen of lederen portefeuilles, zijn in de voorhoede van een dergelijke vereiste, voornamelijk omdat portefeuilles deel uitmaken van hun persoonlijke accessoires in plaats van alleen een functioneel item te zijn.

Verschillen in de geslachten

zei, hier zijn een paar van de verschillen tussen portefeuilles ontworpen voor mannen en voor vrouwen. Houd er echter rekening mee dat er portefeuilles zijn die voor beide geslachten zijn ontworpen, zodat u deze producten kunt kopen als cadeau voor iedereen in uw kring van familie en vrienden.

• Portefeuilles voor vrouwen hebben vaak meer vakken dan die voor mannen. De compartimenten zijn talrijker omdat vrouwen de neiging hebben om meer dingen in hun portemonnee te plaatsen, van de gebruikelijke valuta, munten en kaarten tot de foto’s, aandenkens en andere prullaria met sentimentele waarde. Als gevolg hiervan zijn ook portemonnees voor vrouwen groter.

• Er zijn ook meer verfraaiingen op portefeuilles voor vrouwen, die voornamelijk worden toegevoegd om te voldoen aan de modeseisen voor dit soort persoonlijke accessoires. Houd er rekening mee dat er elk seizoen nieuwe lijn met portefeuilles wordt geïntroduceerd als aanvulling op de kleding op de startbaan. Versieringen omvatten metalen hardware, stiksels, quilten en mogelijk halfedelstenen en kostbare edelstenen.

• De keuzes voor vrouwenportefeuilles qua materiaal zijn talrijker dan die beschikbaar voor de mannen. Vrouwen hebben de keuze uit lederen portemonnees geaccentueerd door stoffen of stoffen portefeuilles geaccentueerd door leer, naast andere keuzes. Mannen hebben meestal alleen leer als acceptabel materiaal voor portefeuilles, zij het voor toevallige of formele zaken.

Met deze verschillen uiteengezet, zult u begrijpen waarom portefeuilles voor vrouwen ook zijn ontworpen om in een grotere tas of tas te passen. Vrouwen zullen twee keer nadenken over het plaatsen van hun portemonnee in de zakken van hun spijkerbroek of in de zakken van hun pak – een tas is altijd nodig voor portefeuilles om veilig weg te worden bewaard van zakkenrollers en dergelijke.

Samenvattend, het belangrijkste bij het kiezen portefeuilles van welk materiaal dan ook, om ervoor te zorgen dat het eerst een functioneel doel dient en vervolgens de modieuze vereisten als tweede te beantwoorden. Dit is maar al te waar met portefeuilles voor vrouwen en daar is geen twijfel over.

Source by Nicole Roberts

Comments are closed