Tips voor het samenstellen van outfit met roze schoenen

Roze schoenen zijn dit voorjaar het accessoire bij uitstek, maar het samenstellen van een outfit die er goed uitziet, kan de meeste vrouwen een beetje ontmoedigend vinden. Als je de schoenen te dicht bij de outfit vindt, kun je er overdreven uitzien. Aan de andere kant, als je ze niet goed op de outfit afstemt, kan het lijken alsof je clownschoenen draagt ​​in plaats van modieuze, stijlvolle schoenen. Hier zijn enkele tips voor het dragen van roze schoenen en het plannen van een outfit die er geweldig uit zal zien, ongeacht de roze tint die je kiest.

Waarschijnlijk de gemakkelijkste roze schoenen om outfits in de buurt te plannen, zijn zachtroze schoenen in tinten zoals stoffig roze of mauve. De gedempte tonen van roze werken bijna als neutraal, waardoor ze gemakkelijk te koppelen zijn met zowat elke kleur. Probeer zachtroze schoenen te dragen met echte neutrale kleuren zoals kaki, marine, zwart of bruin. De gedempte roze kleur van de schoen geeft de outfit een feministisch tintje zonder dat je er te kinderachtig of girly uitziet.

Als je een geamlyterder gevoel wilt, kies dan voor roze schoenen in pasteltinten zoals babyroze of roos. Pastelroze is een beetje lastiger om mee te werken bij het plannen van een outfit, omdat het er soms erg kinderachtig uitziet, tenzij het goed wordt gedaan. Kies eerst pastel roze schoenen die een beetje classier, meer volwassen gevoel voor hen hebben. Probeer schoenen in deze tinten te combineren met een witte broek of een witte rok en een shirt in een andere zachte kleur zoals aqua, lichtblauw, zachtgeel of lichtgroen. Het is meestal een goed idee om te voorkomen dat je een roze shirt draagt ​​dat bij je schoenen past, anders zie je er te rooskleurig uit. Pastelroze schoenen zien er ook leuk uit in combinatie met vloeiende zomerjurken in bleke tinten of zachte prints.

Felroze schoenen in tinten van fel roze, fuchsia of magenta zijn een geweldige manier om een ​​levendig statement te maken met je outfit. Bij het dragen van een zeer lichte schoen is het over het algemeen een goed idee om de kleuren van je outfit redelijk neutraal te houden en de schoen het middelpunt van je outfit te laten zijn. Probeer felroze schoenen met zwarte broekjes, rokken of jurken te dragen om een ​​leuk, energiek gevoel toe te voegen aan wat anders een saaie outfit zou kunnen zijn. Je kunt ook een lichte schoen met andere kleuren tussen zwart dragen. Sommige goede keuzes kunnen felgroen, turkoois of geel zijn. De sleutel is om niet te veel kleuren in je outfit te dragen, samen met een lichte schoen. Probeer met één hoofdkleur langs je schoen te blijven om te voorkomen dat je er te kleurrijk of clownachtig uitziet.Source by Sarah Callen

Comments are closed