Traditionele Chinese elementen in de mode

Zoals we allemaal weten, is China een land met een lange geschiedenis. De historische Chinese beschaving gaf geboorte aan een unieke Chinese stijl. Chinese stijlmode is een vorm van Chinese elementen gebaseerd op traditionele gebruiken en oosterse cultuur. De combinatie van Chinese elementen past zich aan wereldwijde trends aan. Vooral na de Olympische Spelen van 2008 werden schoenen en kleding in Chinese stijl langzaam populair. Veel ontwerpers van wereldklasse concentreren zich op het toevoegen van traditionele Chinese elementen aan de nieuwe modetrend.

Na het grootste deel van de tijd in de bruisende stad te hebben doorgebracht, moeten moderne vrouwen hun ziel ontspannen in het pure land en een rustige omgeving voor zichzelf zoeken. Voor veel mensen is het moeilijk om dit te bereiken. Traditionele senior designers gebruiken zijden katoen als het belangrijkste materiaal om dunne en ademende kleding te maken, waardoor mensen zich comfortabel en ontspannen voelen en tegelijkertijd hun geest behouden. Moderne Chinese kleding is ontworpen met zachte kleuren en toont een elegant en waardig imago. Het Chinese volk streeft naar een levensstijl in vrijheid en gelijkheid, net als het natuurlijke van Zen, dat eenvoudig is maar een diepzinnige betekenis heeft.

Ontworpen voor jonge vrouwen in een moderne stad en volledig rekening houden met elk aspect van het leven, een reeks stijlvolle traditionele Chinese accessoires verschijnen in de expositie. Vrouwen die in de rivierdelta van de Yangtze wonen, wennen eraan om met bloemen geborduurde platte schoenen te dragen. Met een paraplu van geolied papier in de hand, een mooi meisje dat in een rustige lange steeg loopt, net als een fascinerende klassieke foto.

Tegelijkertijd werden populaire Chinese handgemaakte sieraden ook populair. In het centrale deel van China, gebruiken sommige huisvrouwen de originele methode om Chinese stijl draagtassen te maken die worden verwelkomd door toeristen van over de hele wereld. In feite is het gevoel van de Chinese stijl om China's vijfduizend jaar prachtige cultuur en het unieke karakter voort te zetten. Bijvoorbeeld, China is de geboorteplaats van rood, de kleur rood is een zeer belangrijk onderdeel van traditioneel gebruik. Afgeleid van rode roem van China, is rood een kleur van decoratief, feestelijk en biddend voor welzijn. Een ander voorbeeld is dat het Chinese nationale drukjurkpatroon verschilt van het concept van westerse kleding in uitvoering, het grootste kenmerk is de zegening van de connotatie. De sleutel ligt in het handhaven van een aparte persoonlijkheid van het land en de unieke etnische stijl.

Nu zijn Chinese elementen in kleding en sieraden naar de modestad van de wereld gekomen, meer en meer mensen richten hun aandacht op dit unieke historische land met een unieke culturele achtergrond. charme en persoonlijkheidskenmerken.Source by May Li

Comments are closed