Wees een beroemdheid in je PVC-laarzen

De PVC-schoen … een plakkerige vervanging voor iemand die het zich niet kan veroorloven om een ​​paar leren dijleders te betalen, of een stijlvolle en sexy toevoeging aan de afdeling van een respectabele vrouw op deze planeet?

Als het antwoord op de vraag hierboven werd vergeleken met voorbeelden van beroemdheden van vrouwen in deze tijd, zou het antwoord op bovenstaande vraag zeker zijn dat de PVC-schoen het antwoord is op de dromen van elke vrouw; het is een must-have item in de kledingkast van elk meisje en als bewijs daarvan hoef je alleen maar een kijkje te nemen naar enkele van de fantastische PVC gedragen door muziekberoemdheden.

Het feit dat alle drie de beste vrouwelijke beroemdheden altijd een enorme interesse in hun uiterlijk hebben en dat ze 99 van de 100 geprezen worden voor hun kledinginspanningen, zou meer dan genoeg moeten zijn om de gemiddelde vrouw ervan te overtuigen dat de PVC is stijlvol en zeker hier om nog een tijdje te blijven.

Vrouwelijke vocalisten spelen tegenwoordig fantastische voorbeelden van PVC in overleg met de windmachines achter haar, blazen haar fantastische haar over haar oogverblindend mooie gezicht en kadreren haar bijna als een vrouwelijke superheld in een DC-stripboek.

Om hen over het podium te zien presteren in een paar dijlengte, zijn zwarte PVC-laarzen die alleen maar helpen om haar volledige figuur verder te accentueren echt inspirerend. Het zorgt ervoor dat een vrouw in een paar van haar eigen PVC wil glijden, zodat ook zij er onsterfelijk en onverslaanbaar uit kan zien dankzij een superheld, fysieke kracht onbekend voor de mens.

In PVC is in gedrukte advertenties in tijdschriften en billboards niets minder dan adembenemend. Niet onbekend voor haar enorm opvallende aard in de kledingafdeling, de PVC-schoen lijkt niet op een verklaring. Het ziet er ongelooflijk natuurlijk uit en het wordt bijna onopgemerkt, ze draagt ​​het zo goed.

Als je een blad wilt nemen in het laarzenboek van beroemdheden, moet je een pvc kopen met een ongelooflijk hoge en zeer smalle hak en een brede laarsopening aan de dij, waar het materiaal uitsteekt uit het been in een gestructureerde en agressieve manier.

Lopend als een centaur of een soort elegant hoefdier, kwam een ​​diva onlangs extreem laat op de proppen en stapte rond in een paar PVC dat de hele schijnwerpers van de hele avond opeiste. Ze balanceerde op de ballen van haar voeten dankzij de ingebouwde ondersteuning onder de boog in de merklaars voor uren en uren als een magische faun uit een kinderverhalenboek.

De maker is erin geslaagd een paar PVC te maken dat voorheen volkomen ondenkbaar was en Victoria het tot in de perfectie heeft gemarkeerd.

Het ontwerp van de PVC-schoen is in opmars, dus volg het voorbeeld van onze leidende vrouwelijke vocalisten en neem de sprong door je eigen paar PVC-laarzen te kopen. Je zult er geen spijt van krijgen!Source by TA Chandler

Comments are closed